| Ben de Sevgi..=) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
olimbera Moderator
| Konu: Ben de Sevgi..=) 24/4/2008, 12:20 pm | |
| Merhabalaar... Ben Sevgi. Buradaki çoğu üye beni ya DiziFilm'den ya da FilizAhmet'in sitesinden tanıyor; ama ben bilmeyenler için bir şeyler karalayayım. Hayatını gayet rutin şekilde sürdürmekte olan bir öğrenciyim. Duygu durumum biraz değişken olsa da, genelde hayata dair kötü özellikler yerine en güzellerini seçip bakmayı tercih ederim. Bazen pek aklı başında gözüksem de, aslında hafiften çatlak biriyim. Kitapları hayatımın büyük bir parçası olarak görürüm. Boş zamanlarda yapılacak bir şey değil, ayrıca zaman ayrılacak bir aktivitedir benim için. Siyasi, tarihi, bilim kurgu, klasik... Her türden okumayı severim; ama bu türler içerisinde de seçici davranırım. Kitaplar gibi müzik de hayatımdır. The Beatles, Bulutsuzluk Özlemi, Kazım Koyuncu, Gogol Bordello, Ezginin Günlüğü, Hayko Cepkin, Yeni Türkü şu anda müzik listeme şöyle bir baktığımda gözüme çarpan bir kaç grup/sanatçı. Sinema ve pek fazla imkanım olamasa da tiyatro da önemlidir bana göre. Diziler ise iki taneyle sınırlı şu an için. Tahmin edeceğiniz gibi biri Elveda Rumeli. Kaptırdım bayağı yazdım galiba. Her neyse, son olarak bana Olimbera da diyebilirsiniz, Sevgi de. Olimbera zaten Lazca sevgi anlamına geldiği için ikisi de bir bana göre.
En son olimbera tarafından 24/4/2008, 1:29 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
gülay Admin
| Konu: Geri: Ben de Sevgi..=) 24/4/2008, 12:24 pm | |
| sevgi siteye hoşgeldin canım..modluğunda hayırlı uğurlu olsun..inşallah herşey güzel olur... | |
|
| |
Ayşegül Genel Moderatör
| Konu: Geri: Ben de Sevgi..=) 24/4/2008, 12:27 pm | |
| hoşgeldin Sevgicim.. ( Anne tarafımdan kanımda gürcülük olsada ben türkçe olanı tercih ediyorum ) Senin özellikle kitap yönünü seviyorum. Senin bu özelliğinden çok faydalanacağım.. Hep söylüyorum daha yeni okuyucuyum. .Zaten istiyordum ama senin de referansınla bugün Diriliş kitabını aldım.. birden 30 sayfa okudum daha çok faydalanacağım bu özelliğinden.. (Şimdiden bu kitap bitince ne okuyacağımı merak ediyorum ) Bende çok konuştum galiba.. Hoşgeldin kumrim.. | |
|
| |
rose Yan Rol
| Konu: Geri: Ben de Sevgi..=) 25/4/2008, 8:40 am | |
| Hoşgeldin Sevgi, çatlak olduğundan bahsetmişsin.Bu özelliğini benden iyi bilen yoktur herhalde. Tabi kitap ve müzik zevkinide.Modluğunda hayırlı uğurlu olsun. | |
|
| |
psykhe Admin
| Konu: Geri: Ben de Sevgi..=) 25/4/2008, 8:57 am | |
| Vaaaay Sevgi,o ne tanıtım üle...Müzik zevklerimiz çok yakınmış...Kitap konusunda ise,bir zamanlar elime kimse su dökemezdi ama şimdilerde epey azaldı bu durum..
Tee,merhaba o zaman...Ojj geldin yeniden... | |
|
| |
MANNER Amatör
| Konu: Geri: Ben de Sevgi..=) 25/4/2008, 9:09 am | |
| evet sevgi hoşgeldın iyi forumlar ... | |
|
| |
olimbera Moderator
| Konu: Geri: Ben de Sevgi..=) 25/4/2008, 9:21 am | |
| Hoşbuldumm..=) Teşekkürler güzel sözleriniz için.=) Gülay, ablacım tekrar teşekkürler. İnşallah... Ayşegül, Diriliş daha çok hikayeleştirip anlatıyor.( Zaten Turgut Özakman'ın Şu Çılgın Türkler'de yaptığı ve Cumhuriyet ile ilgili kitabında yapacağı da bu.) Tarihi açıdan o kadar güçlü değil.( Tabii bu kesinlikle okunması gerektiği gerçeğini değiştirmiyor. ) Benim asıl söylemek istediğim, sakın Diriliş'le yetinme. Belgesel nitelikte de oku mutlaka Çanakkale ile ilgili. rose, değil mi ama..? ( Bu ifadeyi de pek sevdim) Teşekkürler. psykhe, Abliçkom müzik zevkimizin benzer olmasına sevindim.=) Kitap konusunda ise en azından benim eline su dökebileceğimi sanmıyorum. Zaten şu sıralar ciddi kitapları erteledim. Listelediğim bütün kitapları 1-2 ay sonraya attım. Sadece beni eğlendirenleri okuyorum şimdilerde. Kafamı dağıtmaya ihtiyacım olduğu için. MANNER, teşekkürler. | |
|
| |
psykhe Admin
| Konu: Geri: Ben de Sevgi..=) 25/4/2008, 9:25 am | |
| - Alıntı :
- Sadece beni eğlendirenleri okuyorum şimdilerde. Kafamı dağıtmaya ihtiyacım olduğu için.
Bu gerçekten arada gerekiyor.Hem ciddi okumaların da böyle aralarla sindirilmeye ihtiyacı var... | |
|
| |
rose Yan Rol
| |
| |
olimbera Moderator
| Konu: Geri: Ben de Sevgi..=) 25/4/2008, 9:47 am | |
| - rose demiş ki:
- Eee, ikimizde çatlak olduğumuz için doğaldır bunu bilmem.Neydi bizim sözümüz:İçinde bir parça anormallik olmayan ruh, sağlıklı değildir.
Tabii ki... İnsanın dünyada kafayı yememesi için hafiften anormal olması gerekli. Tabii kime göre anormal neye göre anormal o da tartışılır. Aklıma hemen Bülent Ortaçgil'in Normal isimli şarkısı geldi. Te hepinize tavsiye ederim. Hatta konu açılmışken sözlerini de yazayım. ( Evet, ben bu sitedeki ifadeleri pek sevdim. )
Normal
Biraralar soğuk mu dedim Dedi ki normal Peki ya havalar? Valla gayet normal İşler dedim gidişler dedim? Hepsi normal Peki ya sen, ben Normal Peki biz, ikimiz? Normal Halimiz dedim? Ne dese beğenirsiniz, normal!
Uf biri anlatsın nedir bu normal Canım sıkıldı yoksa ben miyim anormal
Peki dedim Türkiye? Dedi ki normal Ya AB? Bilmem! Normal Ya ABD dedim? Dedi ki çok normal Peki dedim ya DGM? Dedi ki normal Ya OHAL, o kadar yıl? Bilmem! Normal Peki GAP, ZAP Hasan Keyf? Hepsi normal
Peki ya medya, RTÜK? Dedi ki normal Ya reklamlar, rating? Valla, normal Yahu Hiç mi ikinci yok dedim? Dedi ki normal Peki trafik, katliam? Dedi ki normal Ya Susurluk, Kamyon? Dedi ki normal Yine kaybettik dedim Dedi ki normal
| |
|
| |
rose Yan Rol
| Konu: Geri: Ben de Sevgi..=) 25/4/2008, 9:53 am | |
| | |
|
| |
Ayşegül Genel Moderatör
| Konu: Geri: Ben de Sevgi..=) 25/4/2008, 11:20 am | |
| Sevgicim ben şimdilik bilimsel kitaplara geçmeyi düşünmüyorum.. ama Dirilişten sonra Çanakkale kitaplarına yöneleceğime eminim | |
|
| |
cansu Moderator
| Konu: Geri: Ben de Sevgi..=) 25/4/2008, 12:46 pm | |
| Olimberam,kitap kurdum,photoshop hocam,lockam | |
|
| |
türkü Figüran
| |
| |
olimbera Moderator
| Konu: Geri: Ben de Sevgi..=) 26/4/2008, 10:18 am | |
| Ayşegül, nasıl istersen. Kendini en iyi sen bilirsin ne de olsa. Cansu, lockam Daha çoook uzun vakit beraberiz inşallah. Türkü, te heeyy.. Durur muyum be mori? Geldim tabii. | |
|
| |
| Ben de Sevgi..=) | |
|