| Cansuuuu | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
cansu Moderator
| Konu: Cansuuuu 25/4/2008, 1:09 pm | |
| Merhabalar,ben Cansu bir çoğunuz tanıyorusunuz zaten beni filizahmet'ten,dizifilmde cansufied olarak görümüş olabilirsiniz yazdığım mesajları. adetten olmuş bende bahsedeyim birazcık kendimden. 18 yaşındayım,Bilecik'liyim.hakkaret sınav ÖSS ile uğraşmaktayım.inşşallah 60-65 gün sonra buraya hangi üniversityeye yerleştiğimi yazmakta nasip olur sıkı bir Elveda Rumeli izleyicisiyim bende birçoğunuz gibi eskiden kendimi iyi hissetmek için müzik dinlerdim ama artık yeni birşey daha eklendi :photoshopla uğraşmak ve çok güzel insanlarla tanışma fırsatına eriştiğim forumlara yazılar yazmak inşallah bu forumda da güzel dostluklara adım atarız,edindiğimiz dostlukları güçlendiririz ( ne demekse artık ) te bu ka benden bu forumdanda haberdar olmamı sağlan Ayşegül'e,Gülay ablaya ve Nurdan abla'ya teşekkürler.... (birde bu smillera bayıldığımı daha önce söylemişmiydim ) | |
|
| |
psykhe Admin
| |
| |
Ayşegül Genel Moderatör
| Konu: Geri: Cansuuuu 25/4/2008, 3:55 pm | |
| hoşgeldin Cansu.. Evet smileylere bayıldığını söylemiştin.. peki ben sana senin imzalarına avatarlarına bayıldığımı söylemişmiydim ? kazandığın üniversiteyi okumak bize de gurur verir | |
|
| |
olimbera Moderator
| Konu: Geri: Cansuuuu 26/4/2008, 1:49 am | |
| Cansuu... Öğretmenini( Hoş, yardımlarım o kadar da fazla olmadı be more, DiziFilm'de imza anlatımı bölümü de bayağı yardımcı oldu sana. ) geçti geçecek olan öğrenci seni. Önce FilizAhmet.com'da, sonra DiziFilm'de, şimdi burada beraberiz. Hep de öyle olacağız inşallah. | |
|
| |
gülay Admin
| Konu: Geri: Cansuuuu 26/4/2008, 2:02 am | |
| cansucum hoşgeldin canım..ne güzel hepimiz yine biraradayız... ) | |
|
| |
cansu Moderator
| Konu: Geri: Cansuuuu 26/4/2008, 2:20 am | |
| | |
|
| |
cansu Moderator
| Konu: Geri: Cansuuuu 26/4/2008, 2:21 am | |
| | |
|
| |
cansu Moderator
| Konu: Geri: Cansuuuu 26/4/2008, 2:24 am | |
| | |
|
| |
cansu Moderator
| |
| |
rose Yan Rol
| Konu: Geri: Cansuuuu 26/4/2008, 2:38 am | |
| Hoşgeldin Cansuuuu.İnşallah bu foruma yazacaksın nereye yerleştiğini.Bizde tebrik edeceğiz seni.
Avatar çok güzel, ellerine sağlık.Ama ben demiştim öğretmenini geçebilirsin diye.Sevgi dikkatli ol, öğrencin seni geçiyor gibi geliyor bana.
İnşallah hep beraber oluruz.Modluğun da hayırlı uğurlu olsun. | |
|
| |
cansu Moderator
| Konu: Geri: Cansuuuu 26/4/2008, 2:40 am | |
| - rose demiş ki:
- Hoşgeldin Cansuuuu.İnşallah bu foruma yazacaksın nereye yerleştiğini.Bizde tebrik edeceğiz seni.
Avatar çok güzel, ellerine sağlık.Ama ben demiştim öğretmenini geçebilirsin diye.Sevgi dikkatli ol, öğrencin seni geçiyor gibi geliyor bana.
İnşallah hep beraber oluruz.Modluğun da hayırlı uğurlu olsun. sağol Rose'cigim iyi bir yeri kazanmak artık şart oldu kız üle deme Sevgi olmasa ben nasıl ügrenirdim geçmem ben onu geçemem | |
|
| |
| Cansuuuu | |
|